2015. január 11., vasárnap

Golden Time - 4. rész

Sziasztok! ^^

Elkészültünk a Golden Time 4. részének feliratával. :)


Az aktuális rész rövid ismertetője:
A kórházba behoznak egy beteget, aki az 5. emeletről zuhant le és sürgős műtétre van szüksége. A főorvosok nem hajlandók megműteni, mert ő nem VIP beteg, így Choi In Hyeokra hárul ez a feladat. Viszont amikor megkezdené a műtétet, közlik a csapattal, hogy mostantól minden sürgősségi műtét az általános sebészet feladata lesz.
Eközben megjelenik a kórházban Seon Woo "másik" barátnője is. Min Woo észreveszi őt, és mindent megtesz, hogy Jae In ne találkozzon a lánnyal.

A feliratot innen, a videót innen tudjátok letölteni.
Online: 1/2; 2/2.

Jó szórakozást hozzá! ^^

17 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a 3-4 rész feliratát is. :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, hogy elkezdted ezt a sorozatot fordítani, és persze, hogy már 4 rész el is készült belőle. További szép napot!
    blazsekeva

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon jó ez a sorozat, nem szoktam belekezdeni csak akkor mikor már minden kész és együtt van, de ezt nem tudtam megállni. Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire tetszik, szerintem is nagyon jó. Szívesen! :)

      Törlés
  4. Szia Lídia!

    A nagy Jeon Hye Jin-ezés miatt, csak tegnap késő este jutottam oda, hogy végre megnézzem a 4. részt. Nagyon jó lett a magyar felirat, így sokkal élvezetesebb nézni, mint angollal. :-)
    Valamint beágyaztam a feliratos videókat is, a trailereket is levittem alá, csak a főcímet hagytam előtte, mert úgy gondoltam, az mégiscsak oda illik. :-)
    http://leesungyun.mindenkilapja.hu/html/26077276/render/golden-time-mbc-2012

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Örülök, hogy elégedett vagy a magyar felirattal. :) És köszönöm, hogy megosztod a részeket az oldalon. ^^

      Törlés
  5. Szia Lídia!
    Egy kis technika segítséget kérnék szépen a 4. rész feliratának letöltéséhez,mert a d-addicts oldalról nem sikerült letölteni, pedig mindig onnan töltöm a feliratokat. Már a regisztrációval is megpróbálkoztam a d-addicts oldalra és addig el is jutottam gond nélkül, hogy megküldték a válasz e-mailt, de nem tudom megerősíteni a regisztrációt és így nem enged az oldal bejelentkezni.
    Ha tudnál segíteni azt nagyon szépen megköszönöm és bocsánat, hogy itt zavartalak ezzel a technikai kérdéssel.
    Timi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Timi!
      Valószínűleg a d-addictts-on van ismételten technikai probléma, mert olvasva a hozzászólásodat, én is megpróbáltam az azsiaekkovei.hu-ról letölteni a 4. rész feliratát, és ott sem sikerült, mivel az is a d-addicts linkkel működik, pedig tegnap simán ment onnan.
      Mostanság túl sok a probléma azzal a fórummal...

      Törlés
    2. Szia Timi!
      Ahogy Auguszta is írta, valószínűleg a fórumon van gond, amióta az új helyre költöztek, gyakran nem működik. Ha nem továbbra sem működik, írj egy e-mailt (lidiadeak@gmail.com), és szívesen elküldöm a feliratot. :)

      Törlés
    3. Szia Lídia!
      Köszönöm szépen a válaszod, most sikerült belépni gond nélkül és a feliratot is letöltötte, úgyhogy biztos csak karbantartás lehetett az oldalon ami mostanság gyakran előfordul.
      Viszont úgy vettem észre, hogy egy pár napja már csak regisztrált tagok tudnak az oldalról feliratokat letölteni (és az azsiaekkovei.hu-ról sem lehet addig feliratot levenni amíg nem jelentkeztem be a d-addicts oldalra). Lehet ez is egy újítás az új d-addicts oldalon????
      Mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget, ha esetleg továbbra is gond lesz akkor majd írok e-mailt.
      Üdv: Timi

      Törlés
    4. Szia!
      Ez jó kérdés, már többen is mondták, hogy ha nem lépnek be, nem működik az oldal. A D-Addictson nem írták, hogy regisztrációhoz kötnék a letöltést. Talán ez is valami hiba lehet.

      Törlés
    5. Szia!
      Hát reméljük, hogy tényleg csak valami hiba, mert kicsit zavaró, hogy addig nem lehet feliratot letölteni az azsiaekkovei.hu-ról míg be nem jelentkezek a d-addicts.com-ra. Reméljük hamar orvosolják a hibát ha egyáltalán ez hiba nem pedig egy új rendszer amit most szeretnének bevezetni.
      Üdv:Timi

      Törlés
  6. Szia Auguszta!
    Hát igen mostanság mindent frissítenek....., de remélem holnap vagy holnapután már jó lesz az oldal és ismét lehet majd feliratokat letölteni.
    Köszönöm szépen a segítséget. :)
    Timi

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépen köszönöm ennek a remek orvosi sorozatnak is az eddigi feliratait,...izgatottan várom a továbbiakat...
    szeretném megkérdezni, hogy a következő rész mikorra várható?Kata58

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :) Mivel ennek a sorozatnak a fordítása elég nehéz, ráadásul egyedül fordítom, kicsit lassan haladok vele. De ha minden jól megy, a héten készen lesz az 5. rész. :)

      Törlés