2015. június 12., péntek

High Kick - 1. rész

Sziasztok!

Milly a nyelvizsgájára készül, így nem tudja, mikorra tud elkészülni a Golden Time újabb részével.
De mivel a szavazás alapján sokan kíváncsiak a High Kick!-re, úgyhogy addig is én elkezdtem a fordítását, fogadjátok szeretettel az 1. rész feliratát! ^^


A szavazás eredménye:
Szeretnéd látni a High Kick!-et magyar felirattal?
Mindenképpen!
76
(80,85%)
Biztos, hogy nem!
12
(12,77%)
Talán...
6
(6,38%)
Szavazások száma: 94

Ismertető:
Ebben a szitkomban a Lee család életét cseppet sem unalmas életét kísérhetjük figyelemmel. Lee Yunho (Jung Il Woo) az iskola menő sráca, aki semmit sem tanul, és folyton verekszik. Testvére, Lee Minho (Kim Hye Seong) a teljes ellentéte: igazi stréber, és a lányok körében egyáltalán nem népszerű. Édesapjuk, Lee Junha (Jeong Junha) otthonról dolgozó bróker, de nem túl sikeres a munkájában. Édesanyjuk a maximalista mintafeleség, Park Haemi, aki a fiúk nagyapjával, Lee Sunjae-vel vezet egy keleti kórházat. A nagypapa egy házsártos, kötekedő ember, és a pénz a legfontosabb számára. A nagymama, Na Munhee egy engedékeny háziasszony, aki nem jön ki túl jól a menyével, Haemivel. Junha testvére, Lee Minyong (Choi Minyong) testnevelő tanárként dolgozik Yunhóék iskolájában. Fiatal házasok Shinjivel, és van egy néhány hónapos fiuk, Jun. De az egész család életét felkavarja, amikor Minyong és Shinji bejelentik, hogy elválnak.

Aktuális rész ismertetője:
A Lee család Minyong és Shinji fiának, Junnak a 100. napján családi fotót készíttet. A nagypapa teljesen felháborodik, amikor észreveszi, hogy mindenki az ő megkérdzése nélkül hoz döntéseket.
Yunhót meg akarják verni a suliban, ezért "túszul ejtik" Minhót, hátha akkor oda tudják csalni Yunhót.
A nagymama és Junha meg akarják látogatni Shinjit, de ő nem nyit ajtót nekik. Később Minyong meglepő hírrel állít be a szüleihez.

Felirat letöltése: Ázsiai Feliratok, D-Addicts
Videó letöltése: Chauthanh.info, Doramax264


4 megjegyzés: