2015. június 30., kedd

Jianhao Tan: Good Boy paródia - felirat

Sziasztok! :)

Íme egy újabb videófordítás, ami nem más, mint GD és Taeyang közös dalának, a Good Boy-nak a paródiája. A dalszövegek fordítása nem annyira az én asztalom, de ez annyira jó, hogy muszáj volt lefordítani. :D

A videót a képre kattintva éritek el:


Jianhao Tan egy szingapúri videós, és - szerintem - nagyon viccesek a videói. :D A "szingapúri Youtube szenzáció" - ahogyan Youtube-csatornáján olvashatjuk - akkor kezdte a videózást, amikor Hanoiban tanult, 2010-ben. Akkor még hárman voltak, Jianhao mellett a vietnámi Nguyen Hoang Anh és Le Tuan Anh alkották a csatornát, aminek a neve "Teenage Guruz" volt. 2011-ben Le Tuan Anh Angliába, Hoang Anh pedig Németországba költözött, Jianhao pedig úgy döntött, folytatja a videózást. Videóit nem egyedül készíti, hanem barátai segítenek neki, de többször csinál közös videót más Youtuberekkel is, például a Tree Potatoes-zal, Dan Khoo-val és a Night Owl Cinematics-szal.
Csatornája Szingapúrban jelenleg a 4. legtöbb feliratkozót tudja magáénak, ugyanis több mint 340 ezren követik munkásságát. Legnépszerűbb videója a Past vs Present: Teeangers (Múlt vs jelen: Tinédszerek), több mint 3 millió megtekintéssel.

2 megjegyzés:

  1. Hahahaha... ez nagyon édes volt. (Egyébként a zenei rész nem is volt rossz!) Köszönet a fordításért :)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Egyébként érdemes megnézni Jianhao többi videóját is, szerintem tetszene. :D

      Törlés