2015. június 14., vasárnap

Ryan Higa: Bromance - felirat

Halihó! ^^

Videófordítást hoztam ma, méghozzá az egyik legismertebb videóstól, Ryan Higától (nigahiga). Ebből a videóból megtudhatjátok, hogy mi is az a brománc vagy bromance. A videóban közreműködött Phil a Wong Fu Productionstől, valamint Jay Park (igen, az a Jay Park :D), az egykori 2PM tag.

A videót képre kattintva érhetitek el:

Ryan Higa a világ egyik legismertebb videósa. Igazi veteránnak számít, hiszen már 9 éve készít videókat. Hawaii-on született, de szülei japán származásúak. Jelenleg Las Vegasban él. 2006-ban kezdett videózni barátjával, Sean Fujiyoshival. Eleinte híres dalokra tátogtak, majd a "How To Be..." sorozattal váltak ismertté. A régi videók nagy része sajnos törlése került szerzői jogsértés miatt, ezért azóta többnyire saját zenéket használnak a videókhoz. 2013-ban három új taggal bővült a csapat, így létrejött a Ryan Higa Production Company (RHPC). Tagjai: Ryan Higa, Sean FujiyoshiWill Shahan,  Greg Saniatan és Derrick Dereleek.
A nigahiga csatornának jelenleg több mint 14 millió feliratkozója van, ezzel a 10. a legtöbb feliratkozót számláló csatornák listáján. Legnézetebb videója a Nice Guys, 59 millió megtekintéssel. Második csatornájának, a HigaTV-nek 3 millió feliratkozója van.

Végül szeretném egy bölcs idézettel zárni a posztot :D






2 megjegyzés:

  1. Köszi, most már többet tudok a bromance-ről! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, mindig tanul az ember, még akkor is, ha ilyen és ehhez hasonló bromance-eket már ismer :D
      http://www.dramafever.com/st/news/images/kim_woo_bin_lee_min_ho_heirs_headphones.jpg

      Törlés