2015. július 31., péntek

Macam Yes Tapi Bukan - magyar felirat

Sziasztok! :)

Ma nem igazán volt erőm a sorozatfordításokkal haladni, így egy kisfilmet hoztam a DanKhoo Productions-től. A címe Macam Yes Tapi Bukan, ami egy maláj szleng kifejezés arra, amikor valaki nagyon menőzni akar, de a dolog visszájára sül el. A videónak akkora sikere volt, hogy készült hozzá második és harmadik rész is. Még David Choi is nagy rajongója. :D
Dan Khoo az egyik kedvenc youtuberem, aki követi a videófordításaimat, az korábban láthatta is már őt a The Ming Thing videójában az alkudozós vásárló szerepében.

A képre kattintva láthatjátok a videót: 
Dan Khoo Malajzia egyik legnépszerűbb videósa. 2011-ben gondolt egyet, vett egy kamerát, és kisfilmeket kezdett készíteni a saját szórakoztatására, majd nem sokkal később feltöltötte őket a legnagyobb videómegosztóra. 2012-re már 21 ezer feliratkozója volt. Ezt a 2011-2012-es időszakot nevezik a malajziai Youtube-ozás fellendülésének, amiben többek között Dannek is nagy szerepe volt. 
A DanKhoo Productions nemrég érte el a 300.000 feliratkozót, így ez a 8. legtöbb feliratkozóval rendelkező csatorna Malajziában. Legnépszerűbb videója az I Give You Chance!, amit eddig több mint 2 millióan néztek meg. 

Érdekesség: a Macam Yes Tapi Bukan videóknak akkora sikere volt, hogy Dan a második csatornáját - ahová főleg "Így készült..." videókat tölt fel - MacamYes Studios-nak nevezte el. 

Nektek van valamilyen vicces #MacamYesTapiBukan élményetek? :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése