2015. július 7., kedd

Midnight Diner/Late Night Restaurant - 1. rész

Sziasztok!

Meghoztam a Midnight Diner (Late Night Restaurant) 1. részének feliratát. Mivel a Vikin Midnight Diner-ként szerepel, így én is ezt a címet fogom használni. Nagyon érdekes eddig. Külön tetszik, hogy mindent balladai homály fed, nincs semmi sallang, csak annyit tudunk, ami tényleg fontos. Csavaros fordulatok helyett inkább az érzésekre koncentrál eddig a sorozat.


Az aktuális rész ismertetője:~ Rizssütemény hínárral algával ~ 
Min Woo egyetemi felvételi vizsgára készül, emellett pedig több részmunkaidős állást is kénytelen vállalni, mert alig van pénze. Ha ez nem lenne elég, az egyik munkahelyén a főnöke is rosszul bánik vele. Miután betér az étterembe, megismerkedik egy Rue nevű emberrel, aki első ránézésre csak egy gengszternek tűnik, valójában nem is olyan rossz ember. Min Woo-t és Rue-t összeköti, hogy mindketten hínárba algába csavarva eszik a rizssüteményt (garaetteok/karettok).
Felirat letöltése: Ázsiai Feliratok, D-Addicts
Online: Viki
A videó az Asiatorrentsen található HDTV.Xvid-LIMO verzióhoz van időzítve.


10 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a fordítást.A Vikin fogom megnézni.Üdv.Magdimama

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! :) Remélem tetszeni fog, jó szórakozást hozzá!

      Törlés
  2. Nagyon szépen köszönöm az első részt :D

    VálaszTörlés
  3. Szia, ismét megleptél egy tájékoztatássa, ugyanis minden sorozatban, filmben a rizssüti szinte elmaradhatatlan. Eddig azért valami elképzelésen volt róla, de ilyen alaposan nem mint ahogy a mellékelt link alkalmazásával olvastam még nem volt. Köszönöm, hogy ilyen apró dolgokra is odafigyelsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy érdekesnek találtad a linket. :)

      Törlés
  4. Szeretem az érdekes sorozatokat. Köszönet a fordításért! Örülök, hogy a Vikin online tudom nézni (betelt a külső vinyóm is,úgyhogy amíg nem szerzek másikat - mert a régiek közül nincs szívem letörölni semmit hehehehe - csak az online is elérhető sorozatokat tudom nézni.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lídia, nagyon tetszik a sorozat. Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ildikó, szívesen, örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés