2016. április 14., csütörtök

Helyzetjelentés

Sziasztok!

Tudom, tudom... eltűntem mostanában, de ennek oka van: most fogok érettségizni. Emiatt a fordításra szinte semmi időm és energiám nincsen. Tudom, hogy a Golden Time folytatását sokan várjátok, de - megint csak - a türelmeteket kérném. Terveim szerint júniusban szeretném befejezni a sorozatot, remélem, ez sikerülni is fog. Ha esetleg valaki ellenállhatatlan késztetést érez a sorozat fordítására, attól sem zárkózom el, az illető jelezzen felém, és megbeszéljük a részelteket. :)
A többi sorozat (Midnight Diner, High Kick!) folytatása a Golden Time befejezése után várható (de azokkal az egyszerűbb nyelvezet/rövid részek miatt biztosan gyorsabban fogok haladni).
De bármi történjék is, égszakadás, földindulás esetén is el fog készülni a felirat, még ha egy kicsit csigatempóban is...4 megjegyzés:

 1. Kitartás a tanuláshoz, és sok sikert az érettségihez. :-D

  VálaszTörlés
 2. A leánykám is most fog érettségizni, sok sikert kívánok hozzá neked is!♥♥♥

  VálaszTörlés
 3. Lídia, ezek szerint semmi garancia nincs rá, hogy az a nyomorult 2. részt ( 21, 23 ) befejezd..? 2014-2015-ben még nem készültél az éretségire, de már akkor több hónap is eltelt mire megcsináltál egy részt, tudom, tudommm ez hobbi ... stb...
  azt is írtad, de már eltünt, hogy csömöröd van a koreai drámáktól...
  minek kezdted el, más szerintem már rég végzett volna vele.
  és a társ fordítód milly, mért nem kéred meg, hogy fejezze be, ha te már nem érsz rá? talán megszánna bennünket...

  VálaszTörlés