2016. szeptember 1., csütörtök

Jealousy Incarnate - 1. rész

Sziasztok!

Elkészült a Jealousy Incarnate 1. részének felirata, fogadjátok szeretettel! Nekem az első két rész alapján nagyon tetszik a sorozat. A történet ugyan eléggé kiszámítható, de nagyon érdekes megoldások, újítások vannak benne (nekem az átvezetések a jelenetek között különösen tetszenek, nagyon kreatív :D).


A sorozat ismertetője:
Pyo Na Ri élete nem egyszerű: időjósként dolgozik, de a csatornánál szinte emberszámba sem veszik, emellett egyedül kell eltartania az öccsét is. Egyetlen vágya, hogy egyszer bemondó lehessen. 
Lee Hwa Shin egy népszerű tudósító ugyanannál a tévétársaságnál, ahol Na Ri, csak ő Bangkokban él és dolgozik. Egy közös forgatás alkalmával összetalálkoznak Thaiföldön, ahol megjelenik a képben Hwa Shin legjobb barátja is, Go Jung Won, aki rendszeresen nézi Na Ri időjárás jelentéseit. Vajon hogy alakul a három ember kapcsolata? És Na Rinak teljesülhet a vágya?
Felirat letöltése: Ázsiai Feliratok, D-Addicts
Az időzítés az Avistaz-on található verziókhoz készült.
Online: Viki - VikiPassos, vagyis aki nem fizetett elő VikiPassra, az minden részt csak 2 héttel az adásba kerülés után tud nézni.


11 megjegyzés:

  1. Szia kedves Lídia! Köszönöm a feliratot! Szeretem a főszereplőket, remélem ebben a sorozatban is jól szerepelnek! Szép estét!

    VálaszTörlés
  2. Szia kedves Lídia! Köszönöm a feliratot! Szeretem a főszereplőket, remélem ebben a sorozatban is jól szerepelnek! Szép estét!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm az első részt :D :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm a fordítást. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönet a fordításért! Kata58

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen. :)

    VálaszTörlés
  7. Szeretném megkérdezni, hogy mikor folytatod a fordítását a sorozatnak? Nagyon tetszik, remélem továbbra is lesz rá lehetőséged folytatni! Nagyon szépen köszönöm az eddigi 2 részt!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Lidia ! Remélem folytatod a fordítást mert ez egy SZUPER film,nagyon tetszik,és már nagyon várom a folytatást,addig is jó egészséget jó munkát kívánok és köszönöm a 2részt !!!!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a Jealousy Incarnational Cimű film 1, 2, 3, Ep magyar felírata meg van. Nem tudtam az 01 és a 02 Ep filmet sehonnan se letőlteni. Nagyon kérlek segítsetek. A 3. Ep nagyon tetszik. Nagy rajongója vagyok Gong Hyo Jin művésznőnek 2002 óta készűlt filmeit nagyon szeretem. E mail:bodrogi@invitel.hu Kérem a segítségeteket.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Lídia! Nagyon köszönöm neked a fordítást és remélem ha az időd engedi végig megcsinálod majd az egészet! Én türelmesen várok majd, és addig is nézem még úgy is, hogy nem értem a szöveget, viszont így is nagyon jókat tudok szórakozni rajta!

    VálaszTörlés